Observatören

Vecka 39 Måndag 27- Onsdag 29 lunch.
På måndag förmiddag skjutas vi ut er några mil bort från skolan. Det blir mot orter inom ca 5-8 mil från skolan. Det blir fyra "avsläpp". Ni får sedan klara er "på luffen" tills Onsdag. Uppdraget är att ta hem ett bildjournalist jobb som vi kallar "observatören". Ni för er fritt och fixar själva uppehället. Senast onsdag lunch skall alla vara tillbaka på skolan...

Den konstigaste och roligaste uppgiften vi har fått hitills! Dem ska alltså bara dumpa oss någonstans i småland och sen får vi sköta resten själva med boende och allting. Lite läskigt med jätte spännande.

Vi har ganska många uppgifter på gång just nu, imon ska jag göra ett repotage om ike som ska vara printat och klart tills på måndag morgon och läsa kapitel åtta ur "Det fotografiska bildspråket". Sen ska det även tas tre självporträtt till månadens slut som ska visa känsla och ärlighet. Tillsmanns med observatören ska det skrivas en A4 sida med text om repotaget. I november ska vi ställa ut på fotomässan i Stockholm där temat är "ilska och vrede" och formatet ska vara 60*60cm. Det är ganska mycket att göra och jag gillar det, det är så skönt att vi äntligen har kommit igång på riktigt!


B i l d   f r å n   t å g f ö n s t r e t !

Kategori:
1 sofia:

skriven

haha fan va läskigt och roligt! :D helena på äventyr!