Lite mer berlin

Kategori:

Berlin

Efter en vecka med fotoklassen i Berlin är jag nu hemma i Sverige igen. Kändes lite jobbigt att byta ut ett grönt och vårigt Berlin mot ett grått och kallt Göteborg men så himla skönt att få sova i sin egen säng igen efter att ha delat sovrum med tolv personer under fem nätter. Jag har inte hunnit lägga in några bilder från min kamera än men här kommer lite bilder från min mobil som jag tagit under resan. (har även fotat nåfra rullar film med farfars kamera som ska framkallas i veckan)


Kategori:

Kristofer Åström

Shiites pomfriites jag har haft blogg rekord idag med över 1400 besökare och massor av snälla kommentarer!! Några av er ville se mer bilder från stödgalan på Kristofer Åström & Tigers of the temple och här kommer dom! (iaf bilder på Kristofer)
Kategori:

Kapten röd

Från förra veckan då han var en av dom som spelade för att samla in pengar till de fängslade journalisterna i etiopien. Denna gången gick det ganska mycket bättre att fota honom än sist i Lisebergshallen då jag gjorde mitt första uppdrag för Expressen. Han gick upp på scenen i tid och jag plåtade tre låtar i stället för 30 sekunder.
Om ni vill se mer bilder från galan finns det på Gaffas hemsida
Kategori:

Tack blogg.se

Det här får en att vilja blogga massor!

lycka

I går såg jag mitt älskade simple plan på ett slutsålt tyrol i Stockholm. Det finns ingen bättre känsla i hela världen!!
och jag är fortfarande lika kär i David Desrosiers som jag var när jag var 15 ♥
ibland var det ganska svårt att andas
Såhär var stämningen, helt fantstisk!
Det tog såklart slut med allsång till Perfect.
(varken bilden eller filmerna är mina. Jag gick på min första konsert ever utan någon kamera alls (konstig känsla) för jag ville få ut så mycket av konserten som möjligt)
Nu måste jag till peace and love i sommar och uppleva det här igen. (för femte gången)
Kategori:

Världens bästa band och berlin

Ville bara säga att jag längtar tills nästa vecka, den här helgen får gärna gå assnabbt!
Tisdag- Stockholm och simple plan ♥♥♥
Söndag- Berlin (19 grader enligt smhi!!! vår!)

Hästpojken

Jag har ungefär 700 bilder att gå igenom och göra urval på från igår. Himla jobbigt när man inte gör det med en gång när man kommer hem. Jag har i alla fall orkat gå igeom och redigera några bilder från Hästpojkens spelning som var en av de roligatse att fota under kvällen.
Kategori:

Bildspel

För några veckor sedan hade vi projektveckor och här är resultatet på mitt arbete som blev ett bildspel. Om att förlora en livskamrat.
Kategori:

Stödgala

I morgon på Trädgårn här i göteborg hålls en gala för det fängslade journalisterna i Etiopien Johan & Martin. Under kvällen kommer bland annat Kapten Röd, Hästpojken och Graveyard spela. Och jag kommer vara där som fotograf för Gaffa.

Biljetterna kostar 320 kr och allt går till stöd för de båda journalisterna, deras anhöriga och arbetet kring benådningsprocessen, via Reportrar utan gränser och Journalistförbundets insamlingsfond.

fight like a girl

Igår fotade jag den mest annorlunda konserten jag varit på. När Emilie Autumn gick på scenen luktade det rökelser och spya i hela lokalen. Jag fick se upp för svärd och skedar som dom svingade hur som helst. Även om jag ibland ville springa ur fotodiket så var det ändå hur kul som helst och jag har nog aldrig kommit hem med så många bra bilder som igår! Fler hittar ni på rockfoto
Kategori:

Emilie Autumn

Beger mig in mot stan för att plåta Emilie Autumn på Brewhouse
Det lär bli galet!
Kategori:

kul nyhet!

Jag fick idag reda på att jag är en av de fotografer som gick vidare i antagningsprocessen och fick jobbet som fotograf på nylanseringen av Popmani. I och med att allt fortfarande är i uppstartsfasen finns det inte så mycket att berätta än så länge men det kommer verkligen bli jätte roligt att får vara med!
Kategori:

Känslan när ett av sitt favoritband länkar ens bilder!!

Kategori:

We are the ocean

Fler bilder finnes här
Kategori: