Vi tycker om Stockholm


Idag lyckades jag och Olivia ta oss själva ända från Söder hem till Paulina i Hässelby. Det var ett fint äventyr fast hela tunnelbanan lucktade spya...
I morgon far vi hem till snöiga Viebäck!
Kategori:

Någonstans i Sverige

Bussen rullar sakta men säker framåt och jag är någonstans utnför Jönköping. Det är sjukt mycket snö här, vissa granar hänger ut över vägen för dom hr så mycket snö på sig.

Jag har även besökt toan på bussen..Den är äcklig och funkar inte att spola. Toapappret är nästan slut och jag undrar hur det ska kunna räcka ända fram till Stockholm...

Kategori:

Byter ut Göteborg mot Stockholm i några dagar!

Efter många om och men sitter jag nu på bussen som ska ta mig till Stockholm. Den är försenad en timme för att motorn hade frusit fast?..Om 6,5 timmar är jag framme, jag har aldrig i hela mitt liv åket buss så länge tror jag. Men det ska nog gå bra! Hela MCR:s nya skiva finns på spotify och den ska det lyssnas på i några timmar.


Kategori:

Danger Days: The True Lives Of Fabulous Killjoys


Redigerar bilder och lyssnar på my chemical romance nya saker sm är väldigt bra!

behind the scenes

Kategori:

Skor


Idag har jag fotat skor till mitt projekt.

Demien Adore


I Lördags fotade jag Salem Al Fakir på Sticky. Demien Adore var förband, han var väldigt konstig. När Salem skulle börja spela fick min kamera för sig att den bara vill fota med bländare 22 vilket inte var så kul. Då ville jag kasta den i backen.. Men det visade sig att jag hade satt på objektivet fel, hur lyckas man med det?
Kategori:

Sagan om Zebran och hamburgetelefonen.


Eftersom jag varken har någon modell eller något rockband att fota så gör jag stop motion filmer på mitt golv med en hamburgartelefon och en zebra. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna ha en utsällnning. Bengt och CarlRobert kommer säker tycka att jag är för oseriös men jag kommer inte på något annat att göra...

ps.filmen är oredigerad och ej klar.

Kategori:

Farmor BergMin farmor säljer sina stickade vantar och raggsockar på julmarknade mitt i Nordstan. Hon har sitt bord mitt emot "din sko" gå dit och köp finfina vantar och raggsockar inför vintern. Hon har jätte många olika sorter, det finns något för alla! Passa på innan dom tar slut!

Egoina förföljer Olivia!!!Killjoys, make some noise!


om åtta dagar släpps resten!

IKE 13 november @ meeths

Kategori:

I Karatepunched Earl


Idag ska jag fota IKE på meeths!
Det kan bli kul!
Kategori:

Amanda Jenssen 2010


Jag sitter och kollar igenom alla tusentals bilder från sommarens konserter. Jag vill fota Salem Al Fakir nu, nu, nu! Och så vill jag bli rik och köpa en Canon 5D mark II.

Omg han gick i paj


Ny designmen den verkar inte fungera än?

Al Fakir

Jag har fått svar från en arrangör och jag ska få fota Salem Al fakir på Sticky den 20 november! Det ska bli kul att fota Salem då jag inte har fotat honom tidigare!
Men jag fick tyvärr inte fota sum 41 på brewhouse för PK music är dumma.
Kategori:

Eget projekt

Eftersom jag bara lyckades få en veckas praktik börjar jag mitt egna projekt idag. Jag har precis skickat iväg massor av ackrediteringsfrågor till olika arrangörer och hoppas på att få fota några konserter under de närmsta veckorna. Sist jag plåtade en konsert var i somras på kulturkalaset och det är alldeles för längesen!

Jag hittade en bild på mig i fotodiket från förra året på brewhuse när jag fotade Antiflag för rockcity.nu.

På väg till ullared!

Kategori:

Nääs fabriker