EN TORSDAG SOM BÖRJADE I LANDVETTER!

Jag hade en trevlig och spontan torsdag med Lela och cissi. Den började med att vi handlade och lagade mat. Sedan drack vi ett glas vin och försökte göra jordgubbsdrinkar som blev ganska goda. Från början var det pnaerat att vi skulle stanna hos cissi hela kvällen men så blev det inte.

Vi tog bussen in till Göteborg vis tio och satte oss inne på Pustervik för att ta en cider. Det regnade SJUKT mycket och jag blev av med mitt paraply. Pustervik tröttade ut oss så vi drog vidare till sticky som hade top floor. Vid två tog vi spårvagnen till Högsbo för att sova där.

På fredag morgon bestämde vi oss för att äta frukost på egg and milk där dom hade mycket goda pannkakor. Det spöregnade fortfarande lika mycket vilket gjorde det lite mysigare fast blött!

Kategori:

NIKLAS..

..är fin!
Kategori:

EUROTRIP DEL 2 PRAG!

Prag var en fin fin stad och jag åker gärna dit igen. Vi hade ganska lite tid på oss och det var söndag så jag tror att det finns mycket mer att upptäcka än vad vi gjorde.

Prag verkade gilla Harry P så det är nog en toppen stad!Kategori:

28 DAGAR KVAR!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1894628/helenaberg?claim=ft9kbur4fj5">Följ min blogg med bloglovin</a>
Kategori:

EUROTRIP DEL 1

Den 8 juli gav sig min familj och jag ut i europa på bilsemester. Vårat mål var Kroatien, där vi hade bokat en lägenhet i en vecka.

De tre första bilderna är från österike, vi stannade där en morgon för att äta frukost bland alptopparna. Österike måste nog vara ett av de finaste länderna i Europa! Efter att ha kört igenom Österika hamnade vi i Slovenien. Bild fyra är en bro i Slovenien.Kategori:

OM 30 DAGAR!

Om 30 dagar flyttar jag 225 km hemifrån. Jag flyttar till ett ställe i småland som heter Viebäck där jag ska studera foto i ett år. Jag har startat den här bloggen för att mina nära och kära (Lela och Brankis framförallt) ska kunna följa mig under detta året.

Just nu hållar jag på att förbreda allting inför flytten. Det är så mycket som måste göras. Imorgon ska jag skicka iväg papper om inackorderings bidrag och gå till biblioteket för att låna stipendium boken. Jag måste nämligen göra allt för att fixa fram pengar. Det kommer kosta mig ungefär 4000 kr i månaden och jag får inte ta studiebidrag! Vem har bestämt att man måste få vara 20 år för att få ta de? (helt sjukt). Men som tur är finns det inackorderings bidrag och stipendier att söka. Fast det kommer ändå inte att räcka, mamma och pappa kommer få bidra med 1000 kr i månaden för att jag ska kunna betala hyran. vilket jag tycker känns lite dumt.


I ett av de här husen kommer jag få ett rum.

Bild lånad från http://www.vieback.nu/viewNavMenu.do?menuID=19

Kategori: