19 mars

Har haft en lungn förmiddag på tidningen så jag har hunit kolla igenom arikvet från mars. Här är en del av det jag har haft publicerat hittills denna månaden

Borås Basket

I tisdags när jag jobbade kväll fick jag fota min första basketmatch. Det var Borås basket som mätt Lf basket och tyvärr så förlorade Borås med 118 mot 123. Eftersom det var ganska så lika poäng var det skitsvårt att veta hur jag skulle vinkla bilderna. Om dom hade vunnit skulle det publiceras glada bilder och nu när dom förlorade skulle de publiceras ledsna bilder. Det blev mycket att tänka på samtidigt som jag försökte få skärpa och fånga fräcka ögonblick. Jag hade med mig ett 70-200 och ett 24-70 som jag växlade på kameran (förstår inte varför jag inte tog med mig två kameror).
Det är verkligen jätte roligt att fota sport men också väldigt svårt och det är något jag måste träna mycket på. Här är lite bilder som inte blev publicerade.

 

Elfsborgs träning

Förra veckan åkte jag och en sportreporter till Borås arena för kolla på Elfsborgs träning. Det är skitsvårt att fota fotboll! Att sitta med ett fast 300 mm på läktaren och försöka hitta den man ska ha fokus på är verkligen inte lätt. Var glad att det inte var en match utan jag kunde testa mig fram lite. kul var det i alla fall!