29 juli

Lite så här fotade jag förra veckan för Borås tidning
 
 
 

Hurra!

Idag fyller bloggisen 3 år! Började försöka samanfatta alla tre år i ett inlägg men herreguuud vad svårt och långt det blev.
 
Tre år känns inte alls som längesen men när man börjar titta tillbaka och ser hur mycket man har hunnit med så känns det som hundra år sedan (samtidigt som det känns som man inte har hunnit med någonting alls)
 
Den 25 juli 2010 var jag 19 år, hade precis tagit student och skulle flytta hemifrån för första gången för att börja en fotoskola i Småland. 
 
 

23 juli

 
 
 
 
 
 
 
 
 

21 juli

Robbie Williams spelade på Ullevi igår inför 61 000 och jag var där och fotade. Innan spelningen var vi tvungna att skriva på ett kontrakt som gör att jag inte kan visa några av mina bilder här på bloggen (så tråkigt!!!) men imorgon finns mina bilder från spelningen i Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Borås tidning. Har aldrig fotat en konsert för flera tidningar samtidigt innan men Robbie var tacksam att fota så det blev inte så svårt att skicka iväg olika bilder (som jag hade trott). Men det är alltid lite trixigt när man får stå 25 meter från scenen och ha publik framför sig, fick lite panik när jag insåg att vi faktiskt inte fick stå på ett bättre ställe. När de tre första låtarna var slut skyndade jag mig iväg till donken för att skicka bilderna därifrån.

Efter en konsert med uppdrag undrar jag alltid varför jag utsätter mig för den stressen och pressen som det är (tänker för mig själv att jag aldrig vill göra det här igen) men så himla skönt när bilderna är iväg skickade och man inser att man faktiskt klarar av det och kan det där!

 
 
 

17 juli

Lite blandade uppdrag från förra veckan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Webbtv

Jag har fått göra ganska mycket webbtv den här veckan och det är himla kul! Det är en utmaning att fota och filma under samma uppdrag då man först och främst ska prioritera bilderna till papperstidningen. Sen tar det mycket längre tid att redigera film än foto och den tiden finns nästan aldrig. Man får helt enkelt nöja sig med den tiden man får och att det blir lite som det blir.
 
 
 
 
 

Borås sandstränder

Igår åkte jag och Emelie runt och betygsatte sandstränder runt om i Borås. På morgonmötet tänkte vi att det skulle vara klart runt lunch men herregud vad lång tid det tog, inte lätt att hitta om man inte är från Borås. Vi besökte 12 stränder och var inte klara förens vid halv sex tiden (och då hade en annan repoter ändå tagit 4 andra). Ett väldigt roligt jobb till och börja med men vi var ganska så slut när vi kom tillbaka till redaktionen. Sandareds strand vann! Den hade bäst sand, omklädningsrum, bajamajor och en mysig kiosk.
 

5 juli

Jobbade kväll igår och hade massor att göra. Åkte fyra mil till Skene för att plåta en äldre herre man blivit av med sin robotgräsklippare, var i Sexdrega och gjorde månadens profil, träffade en polis som varit militär i Afganistan och runt åtta tiden började sommartorsdagarna där det var final i svensktoppen nästa och Ulrik Munther spelade. Var hemma runt halv tolv och då är det inte så himla kul att sätta alarm på 05.50 för att jobba dag. Kollade nyss i newspilot och såg att jag hade två jobb i djurparken inbokadeoch då känns det ganska så värt att vara här!
 

2 Juli

Konstduon Stjärnkraftverket
 
Kategori: Vardag
Taggar: Agnes Nilsson Lisa Albertsson Stjärnkraftverket nstduo