Kommit igång med reportaget

I söndags var jag med GBGwrestling när dom plåtades till affischerna som ska sitta på stan inför deras show i januari. Jag var med för att fota lite behinde the scens bilder till mitt reportage. I veckan är väntar en till photoshoot och senare en "fiminspeling". Mycket annorlunda med askul!

Deportees

I fredags fotade jag som sagt Deportees på Storan. Ungefär såhär lät det när jag försökte få tag på någon som kunde släppa in mig i diket;

- Hej, hur kommer jag in i diket?

- Varför ska du vara där?

- Jag är fotograf

- Men varför ska du vara där?

- För jag ska fota

- Men det går inte

(med världens nonchalantaste röst)

Letade upp en av arrangörerna och enligt honom var det inga problem alls. Han sa till mig att vänta framme vid scenen tills det skulle komma en vakt och släppa in mig. Jag väntade hela förbandet men det kom aldrig någon vakt. Försökte leta upp arrangören igen men det var inte det lättaste när storan var utsåld. Träffade en tjej från GP och tillsammans lyckades vi ta oss innanför staketet (tänker inte skriva hur). Ibland kan jag bli så himla trött på att unga kvinnliga fotografer inte tas på allvar. Om det hade varit två äldre manliga fotografer är jag helt säker på att dom med en gång hade blivit insläppta i diket..

 


Det blev i alla fall några bilder och dom finns här.
Tycker fortfarande att det är ascoolt att jag finns på rockfoto haha
Kategori:

he he hej

Förra veckan besökte jag huvudstaden för föreläsningar och sådant tillsammans med klassen, gamleby, fotoskolan stockholm, nordens fotoskola och mittuniversitetet. Himla kul att träffa massa gamla klassisar från viebäck som jag har saknat så mycket! Stockholm var inte lika kallt som det brukar vara och det uppskattades. Har dock inte lärt mig att hitta speciellt bra än och det kan vara ganska så frustrerande. Ett som är säker är att Stockholm aldrig kommer bli min stad.
Just nu har vi reportage veckor med en woorkshop på GP. Temat på reportage är "klubb, förening". Jag ska göra reportage om GBGwrestling som jag tror kan bli kanon kul. Ska snart iväg på ett litet möte med "presidenten" för klubben där jag kommer få mer information om wrestling och klubben, mycket spännande. Är ganska så livräd för att träffa wrestlarna men he he det ska nog går bra..
Efter mötet idag ska jag vidare till Storan för att plåta Deportees för Rockfoto. Det är tydligen slutsålt och jag är sjukt taggad. Älskar när det är mycket folk i publiken. Har aldrig fotat på Storan innan så det ska bli najs att se hur det går till där inne, håller tummarna för bra ljus!
Längtar till våren 2012! Finns så mycket band jag vill plåta och se då. Har skrivit upp mig på Asking alexandria, Four year strong, In flames och Silverstein att fota för Rockfoto. Sen kommer världens bästa simple plan till stockholm. Har inte sett dom sedan 2008 och det kommer bli sååå bäst att få höra och se dom live igen. Biljetterna släpps idag och jag hoppas verkligen inte att dom tar slut för jag är verkligen pank men måste få tag i en biljett i framtiden!
typ det sålänge.
Ikväll kommer bilder från Deportees upp på Rockfoto.

Alter Bridge och Black stone cherry!

I tisdags plåtade jag min första konsert för Rockfoto! Alter Bridge och Black stone cherry spelade på Trädgår'n. Det var slutsålt och grymt mycket folk vilket gjorde att stämningen var på topp. Det var också första gången jag plåtade en konsert med ett 24-70 och nu vill jag aldrig mer använda något annat!
Grym konsert och mer bilder hittar ni på rockfoto.nu
Kategori: