Kungshamn

Tog bussen till Kungshamn för att träffa Sofia som jag inte träffat sen i våras. Vädret var sämst men vi gjorde de bästa av det och promenerade lite på smögenbryggan, stekte pannkakor och åkte bil i ösregn för att äta glass på en camping där dom firade julafton. 
Senare mötte vi upp lite vänner och förfestade för att sedan ta båten til Smögen. Där dansade vi tills det stängde och missade sista båten hem. Vimsade bort till klipporna och satt där tills det ljusnade. Fin natt!
 

Mjörn

Har haft en hel dag vid Mjörn med dom bästa. Brankis mötte upp mig vid bonum där vi firade att min lön hade kommit och köpte med oss massa nyttigt och onyttiga godsaker. Cyklade till Mjörn där vi träffade Lela. Solade och vågade bada några gånger fast det inte var mer än 15 grader. Vill inte att sommaren ska ta slut.

West coast riot 2012

West coast riot hade i år flyttat från Galoppbanan till Röda sten vilket var hur bra som helst! Mycket mer centralt (jätte skönt att kunna ta spårvagn sitället för buss) och mysig stämmning under bron. Att vädret dessutom var kanon gjorde ju inte saken sämre. Nackdelen var väl att pressrummet blev som ett växthus och det var ganska svårt att redigera sina blider då man knappt såg vad skärmen visade. Stog också i matkö i en timme och när jag väl kom fram tog dom inte kort (ville gråta, lägga mig ner på marken och dö!) För oss fotografer är det svårt att få ihop schemat som det är och när man får en liten lucka för at äta vill man att det ska funka. Men trots det har det varit en helt fantastik festival och jag hoppas verkligen att Wcr bestämmer sig för at ha festivalen vid Röda sten nästa år också, flytta gärna dit Metel town också. Fler bilder finns på rockfoto.


 

på g till wcr

Såhär taggad är jag på att åka iväg till röda sten för att plåta konserter en heldag på west coast riot!

Madonna på Ullevi

3 första låtarna 60 meter i från scenen med ett 70-200. Alltså hur tänkte jag när jag tordde att ett 70-200 skulle räcka? Så himla svårt och jag har fått zooma in en hel del i photoshop. Meeene då vet man det till nästa gång. 

aj äm back

Först råkade jag radera min bloggdesign sen råkade jag byta bort min bloggmejl. Men nu har jag i alla fall fått tillbaka min mejl och lösenord fast bloggdesignen är fortfarande borta.
Tänkte visa lite analogt från berlin.