Silverstein

Fotade som sagt Silverstein igår och jag blev inte alls nöjd! Varför ha så dåligt ljus de tre första låtarna. Ibland känns det som dom bara vill reta fotograferna. Det var rött ljus ungefär hela tiden.
Alltid när jag ska plåta ett band som jag tycker om blir jag lite nervös och det gör att jag inte kan koncentrera mig hundra procent på att fota och det måste jag verkligen öva på!
Bilderna på förbandet blev mycket bättre men dom har jag inte orkat börja redigera än och det får bli ikväll för nu ska jag åka till Media Markt och handla upp mitt presnetkort jag fick i julklapp!
Om ni vill se på resten av bilderna jag försökt rädda i photoshop kan ni kolla på Rockfoto
Kategori:

Reklamfilm

De senaste veckorna har vi haft en film kurs med David Bicho där vi bland annat fick en uppgift att göra en reklamfilm. Vi skulle utgå från en super bowl reklam och göra vår egen version av den. Vår grupp valde att göra en Aladdin reklam. Insprations filmen finns här.
Kategori:

fast det var ju ganska väntat..

“Due to unforseen circumstances Peter Doherty has had to cancel the coming three shows in scandinavia; Helsinki, Umea and Gothenburg. Peter is extremely sad not to be able to perform to his fans in Scandinavia and hope to see them another time.”
Kategori:

Missa inte

Silverstein är äntligen på europa turné igen och denna gången struntar dom inte i Göteborg. Sist dom var här var för fyra årsedan och den konsertern var så himla bra!! Imorgon blir det första gången jag plåtar dom från fotodiket och det kommer bli bäst.
Kategori:

Peter Doherty

På lördag ska plåta Pete Doherty för Gaffa. Jag såg Babyshambles på hultsfred 08 och sedan dess har Pete varit en av de artister jag har velat fota innan jag dör. Jag hoppas han verkligen dyker upp för han har ju en förmåga att ställa in spelningar i sista sekund..

Kategori:

livlinan

I bris på modeller använde jag mig själv och Niklas till en av bilderna i kapanjen vi håller på med i skolan.
Kategori:

mars

jag vill egentligen blogga och får lite dåligt samvete när jag inte gör det. Ikväll ska jag fota en konsert för en recension för Gaffa. Det är en sing/songwriter från usa och jag tror det kommer bli ganska så mång likadana bilder för det lär ju inte hända allt för mycket på scenen.
I skolan håller vi på med projektet "livlinan" där vi med hjälp av en copy och en AD ska få mer trafik till deras hemsida. Det är faktiskt himla svårt och jag har hitills bara fotat två bilder.
Här är snyggnicke!