MIN RÄDSLA

I går började dokumentärfilm kursen och vi fick en uppgift på eftermidagen som skulle lösas till i morse. Den skulle vara två minuter lång och ha temat "min rädsla". När deadlinen är så tajt får man ta första bästa idee som dyker upp i huvudet så jag gjorde om Elin som berättar om spökerna i vårt hus!
Kategori:

BOB HUND - Popadelica

Har inte vågat tittat på bilderna förens idag, kände på mig redan efter första låten att det skulle bli skitbilder. Lyckades i alla fall rädda några från det ur kassa ljsuet.
Kategori:

JO! Models

De senaste dagarna har vi jobbat som sjutton inför redovisningen av modeprojektet som är imon inför JO! models. Här är en planch som är en liten del av projektet. Vi har även gjort en stopmotion film som blir sjukt bra!

Kategori:

Stopmotion

Här är en sneakpeak från vår stopmotion film vi håller på med i skolan. Ca 400 bilder ska bli en 39 sekunders reklamfilm för JO! models.
Kategori:

Honningbarna

Sjukaste spelningen hittils!
Kategori:

the good natured

Snygg sångerska och snyggt tak! Synd bara att det var mer fotografer i diket än personer i publiken.
Kategori:

Urban Cone

Första bandet är plåtat!
Kategori:

Popadelica 2012

Nu har jag och Nora kommit fram till Huskvarnas folkets park där Popadelica hålls idag. Vi har precis tagit plats i pressrummet och ska snart gå upp till entren för att hämta våra fotopass. Första bandet börjar spela 14.30 och jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!
Kategori:

Fibes, oh fibes!

Herregud vilken kväll!! Ungefär 00.20 lyckades Aftonbladet tillslut få några bilder. Ville dö panikdöden men som tur var löste sig allting och idag har jag två olika bilder publicerade i GT och Aftonladet på Fibes, oh fibes. Verkligen askul att se sina bilder i riktiga tidningar!
På Rockfoto finns bilderna från kvällen.
Kategori:

Modefotoprojekt

I dag började modeveckorna på fotoskolan med Per Zennström. Vi har fått i uppdrag av Jennie/JO! Models att skapa en still + video kampanj inför deras re-lanseringen och re-brandingen av JO! Models. Vi är indelade i grupper och har fyra timmar på oss per grupp att plåta de matrial vi behöver för video(stop-motion) och stillbild.
Vi fick en jätte duktig modell(endast 14 år!) och bilderna blev skit snygga. Uppdragsgivaren, stylisten och makeup- artisten var på plats samtidigt som vi plåtade och sågt till så att dom blev nöjda. Nu har vi lite drygt en vecka på oss att färdigställa allt.
Kategori:

i kväll på pustervik

I kväll kan jag kalla mig pressfotograf på riktigt då jag ska plåta Fibes, oh fibes för både Expressen/GT och Aftonbladet. Det är en slags skräckblandad förtjusning med sånna här uppdrag men som tur är har jag en väldigt hjälpsam och snäll bildredaktör på Rockfoto.

För någon vecka sedan öppnade "nya" pustervik och det är där Fibes, oh fibes spelar. Ska bli spännande att få fota en helt ny scen, hoppas på bra ljus! (och inga förseningar)

Kapten Röd i Lisebergshallen, sist jag fotade för GT.

Kategori: