"Coldplay klara för Where The Action Is 2011, som flyttat till Göteborg"

En till festival i slottskogen i sommar, det kan ju inte bli annat än bra! Den 7 februari släpps biljetterna och kostar 950 kr. Jag stannar hemma i Göteborg i sommar!

När Coldplay bjuder upp till dans så tackar vi inte nej, och att få dansa en sommarkväll i Azaleadalen känns som en dröm. Det är oerhört stort att Coldplay äntligen gör en festival i Sverige. Vi gjorde Coldplays första Sverigespelning år 2000 inför ett par hundra pers på Kägelbanan i Stockholm och nu åker vi tillsammans till Göteborg för en endagsfestival där vi samlar 30 000 människor. Det blir en bra fest säger hela gänget på Luger!

Kategori:

En söndag i januari.

Jag har spenderat min söndag ute i naturen med min far och Annika. På tre timmar promenerade vi en mil. Isen var så tjock på mjör att vi kunde gå ut till en Ö och fika. Mycket trevligt!

Kategori:

Räkmackor

I lördags byggde jag en studio i köket för att plåta räkmackor till Lailascafée. Imorgon vid tio ska jag upp och plåta deras grötfrukost.

Älsklings Disel!

Nu ska jag springa iväg på ett möte!

Krock på Mårten Krakowgatan

Påväg hem förut körde bussen på en bil och stoppade upp två körfält. Busschaffisen blev arg och skyllde på kvinnan i bilen.
Kategori:

För exakt fem årsedan

Den 25 januari 2006 kommer alltid ligga hög upp på listan av mina favoritdagar i mitt liv. Jag saknar att var 14 år och åka till stockholm för att se sitt favoritband live för första gången med sin bästa vän.
Kategori:

Blame it on the weather, but I'm a mess!

Sämsta dagen på året hitils. Har haft en klump i magen hela dagen för att jag inte tar tag i saker och ting. Prestationsångest. Att ringa till ett företag och sälja sig själv när man kanske inte riktigt vågar tror på sig själv är jobbigt. Det ända som hjälper är väl bara att ta den där himlans telefonen och bara slå de där himlans numret.
Det funkade och nu har jag äntligen ett projekt att sätta igång med!(och det känns mycket bättre nu(förstår inte varför jag inte gjorde det tidigare)) Åker förmodligen hem i mitten av veckan eller till helgen.

Vi är bara fem fotoelever kvar på skolan, hur tomt som helst! Alla andra är och jobbar med sina projekt någonstans. För nån timme sen spelade vi lite badminton, fotboll, innebandy och pingis. Det är skönt att ha tränat så man är trött när man ska sova.

Nu ska jag bara dusch sen ska jag lägga mig i sängen och läsa. För tredje gången börjar jag på en av mina favoritböcker "ljudet av ditt hjärta". Fin bok som man kan drömma sig in i.

Föresten jag måste berätta om min dröm! Jag drömde att jag vann 30 000 kr och köpte mig en 5d och prickiga trosor på H&M.


Bild från min favorit blogg: http://unicornhurricane.tumblr.com
Kategori:

Hungary

I lördags bokades äntligen flygbiljetterna till Budapest (tack vare Brakis!). Så den 30 mars åker jag, Brankis och Lela till Ungern och stannar där i tolv dagar. Det kommer nog bli de tolv bästa och mest spännande dagarna under 2011! 
Kategori:

Festival

I fredags gjorde jag och Tony som sagt langos. Såhär fint och bra blev det:
Kategori:

Fredag 21 januari 2011

Det är fredag kväll i Viebäck och jag har precis tränat i två timmar, känns jätte bra! Nu väntar jag bara på att Evelina ska duscha klart så vi kan gå över till skogsbrynet. Där ska jag och Tony försöka oss på att göra langos! Hur spännande som helst.
Kategori:

Svårt

Försöker välja ut bilder och skicka iväg till rockfoto. Det är inte lätt! Jag har för lite stående bilder.

För en stund sen på fotoskolan

Henke Underhåller!

Vinter

Har promenerat på ett Ögat idag med några fotonördar.
Kategori:

Fuck the world, a lot of people gotta die tonight

Den 7 november 2009 fotade jag ett av mina favoritband, Anti Flag. Det är alltid extra nervöst att fota ett band man tycker om men också extra kul! Eftersom spelningen var på brewhouse var inte ljuset det bästa och med min 400D blir det flesta bilder som den här, ganska mörka och brusiga.
Kategori:

En kväll i skogsbrynet

Kvällen spenderade jag i skogsbrynet 2 med fina klassisar. Jag och Pollan bakade bananhallonkanelkaka som vi åt medans vi kollade på handbollen. Den blev mycket mumsig. För engångskull tittade jag på hela matchen och det var hur spännande som helst! Vi satt och skrek de sista minutrarna. Men det hjälpte tydligen inte, Sverige förlorade ju i alla fall.

Nya grejor

Jag fick en kortläsare i julklapp. Och förra veckan köpte jag en sockerbit för endast 40 kr av en fotoaffär som skulle läggas ner. Eftersom vi inte har så mycket att göra idag passade jag på att fota dom.

qpcard

Vår uppgift idag var att lära oss använda qpcards. Svårt att förstå varför och programmet till fungerar inte som det ska. Men jag och paulina hade en mycket seriös och rolig photoshoot. Nu måste jag göra massa tråkiga saker som att maila företag.

ibland vill man inte vara vuxen

Igår tvättade jag fyra maskiner tvätt. Nu ligger all tvätt ihop tryck i min tvätt korg och jag orkar verkligen inte vika den. Det är då man längtar efter sin mamma (som tycker det är kul att vika tvätt). Klockan nio tänkte jag "om 30 min börjar vika" halv tio tänkte jag "nu måste jag börja" men än sitter jag här.

Mucc 11 november 2009

Fotade Mucc på Brewhouse. Fanns inget dike att stå i så jag fick fota från publiken. Men en snäll vat hämtade en stol åt mig och lär mig stå på den under fyra låtar. Mer snälla vakter åt folket!
Kategori:

Hardcore superstar 10 september 2009

Hardcore superstar var dom första jag plåtade för rockcity och detta är en av dom bilderna, fast en jag aldrig ens lagt märke till innan. Jag var sjukt nervös och livrädd för att göra fel. Dom hade en rund scen och staket runt hela vilket gjorde det jätte svårt att fota. Vi fotografer hade dessutom bara två låtar på oss i diket innan det skulle spruta eld runt hela scenen. Ingen lätt första konsert de inte! (dum som jag var fotade jag det mesta i jpg vilket är ganska synd)
Kategori:

Vill kanske sova

Ska snart printa mina tre bilder till uppgiften som ska redovisas imon. Här är en av bilderna

Jag ligger med barbapappa och hans fru

Isvak!

Igår skulle jag och Jonas försöka göra en vak i Ögat till hans reportage. Om man aldrig har gjort en vak innan är det svårt att veta hur man ska göra. Vi hade fått en ishacka av vakmästaren som vi lyckades göra ett litet hål med men sen gav vi upp, det var för tjock is och för mycket snö!

Fredagsmys i Viebäck

Body combat

Kära blogg tro det eller ej men jag har faktiskt tränat idag också! Det blev en timmes body combat med Evelina och Emilia. Jag har redan träningsver och undrar om jag kommer kunna gå upp ur sängen imon. På söndag kör vi ett pass till. Det är kul med träning!
Kvällen ska jag spendera i skogsbrynet 2 där vi ska se på handbolls vm. Inte världensroligaste att kolla på men det är alltid bra häng i skogsbrynet! Men innan jag drar dit måste jag städa lite. Jag har redan lyckats stöka till fast jag anlände i söndags. Har massor av tvätt men vill inte gå ner i tvättstugan och boka tid.

älskade mcr

Den 18 mars vill jag befinna mig i Stockholm på Hovet skriksjungade till min låt tillsammans med My chemical romance. Men ingen har lika bra musiksmak som mig och vill följa med. tråkigt.
För fyra år sedan var jag och Melissa i skåne för att se dom för första gången. Det var grymt. Samma år hade dom en ännu bättre spelning på pierpressure. Känns konstigt att det var fyra år sedan känns inte alls som så länge sedan. Men en ny konsert hade inte alls skadat!


2007 pierpressure. 16 år, superblond, hårspray i mängder, mcr t-shirt och kajal. Fin sommar!

Cause I just can't look, it's killing me.

Planerar som tusan inför resan i april med Lela och Brankis. Kommer garanterat bli hur grymt som helst. Har hittat massor av fräcka grejor att göra reportage om och Budapest verkar vara en sjukt najsig stad! Plus att vi har fått allt så billigt, boende och hostel för 1700 kr var. Det kan inte bli bättre. Vill åke NU NU NU!
Idag har jag tränat första gången på hela året. Känns skönt att vara nyduchad och trött. Måste verkligen börja träna mer ofta, fast det lär ju inte hända. Men jag ska försöka i alla fall.
Vi började skolan i måndags men har redan hunnit med en del. I måndags fick vi en uppgift till idag och i tisdags föreläste Anna von Brömssen hela dagen. Idag delades den kommersiell och den redaktionella upp och pratade om våra kommande projekt. Jag är i den kommersiella gruppen och ska plåta grejer för ett företag. Vi redovisade också uppgiften vi fick i måndags och fick en ny till på måndag. Mycket att göra men det är skönt att vara igång igen!

åka hjul

Resultatet!

Jag varken tappade håret eller fick någon allergisk reaktion. Blev jätte nöjd!

Have you heard the news today? I'm leaving town!

Har gyllenblond hårfärg i håret och hoppas på att inte få en allergisk reaktion eller på att håret trillar av. Just nu känns det inte så i alla fall. Den hårfärgen jag hade sist måste det ha varit nåt fel på. 
Jag har inte börjat packa än och har massor att göra innan jag åker. Massa tråkiga saker som jag inte orkar ta tag i.

you got a feeling that you can not hide


Hela dagen har jag haft låten från mötesplatsens reklamfilm på hjärnan. Och äntligen hittade jag hela låten!

8 januari

Det regnar! wiho! Nästan all snö är borta inne i Göteborg, fast här ute i skogen ligger det kvar massor. Idag har jag, pappa och Annika varit i Mölndal och köpt längdskidor. En aning sent kanske för dom lär ju inte gå att använda mer i år nu när det blir slask och plusgrader.
  Min kamera är konstig. Objektivet sitter fast och går inte att ta av huset. Lagom bra nu till skolstarten. I morgon åker jag ju faktiskt tillbaka till småland. Har massor att packa så jag orkar inte ens börja. Sen ska jag försöka få Elin att vilja färga mitt hår innan jag åker också.
hejdå

7 januari

Designen ville inte vara med mer och jag vet inte varför. Jag hade ändå tröttnat på den men jag kan ju inte fixa en ny förens jag har min dator så ni får stå ut.
Idag gick jag för en gång skull upp i tid. Tack vare Tony! Jag åkte med honom till centralen vid halv nio. Jag ska försöka vända tillbaka på dygnet nu för jag börjar ju faktiskt skolan på måndag igen. 
Resten av dagen har jag ägnat åt att läsa "konsten att läsa tankar". Den är jätte bra och jag kommer bli en asbra tankeläsare!

6 januari

Det snöar fortfarande alldeles för mycket. Stackars Tony fick uppleva snöstorm i morse  när han skulle gå till bussen. Jag och mamma ska snart försöka ta oss till bonum för att handla lite mat. Vi har rensat kylen idag och hittat rödbetor från 2007, äckligt! Inte mycket mer än det har hänt idag.

Till farmor: jag hittade minneskortet! (intryckt i en socka under min säng) ...Gott nytt år! (jag har bytt telefon nummer, det var nog därför du inte kunde ringa. Här är det nya: 0767781309)

Hej 2011

Det snöar alldeles för mycket ute. Det är inte kul. Speciellt inte när man ska köra in till stan. Göteborg + snö = kaos. Dom bygger om massor också, det är inte heller kul för då kanske man kör vilse.
Igår använde jag min kamera för första gången på hela lovet. Det var kul. Men eftersom jag inte har min dator har jag inte kunnat kolla på bilderna. Jag köpte ett nytt minneskort på media markt i förrgår men det har försvunnit. 500 kr kostade det mig. Men om jag städar mitt rum kanske jag hittar det, hoppas jag.
På söndag åker jag tillbaka till Viebäck. Hur bra är inte de? Att äntligen börja göra saker igen och inte sega bort dagarna. Och få träffa alla fina klassisar igen!
Nu ska jag försöka ta mig in i en bil begravd i snö.

Nyårsafton

Jag stressade som tusan till Floda och var framme vid ica en timme innan vi skulle träffas, jätte dumt. Gick upp till sofia och en timme senare snubblade vi ner till ica i högklckat. Köpte massa kött och grejor som männen lagade till, blev jätte mumsigt. Sen spelade vi ölspelet som alltid på nyår men tröttnade efter ett varv ungefär. Vid elva tog vi tåget till stenkullen och firade tolvslaget bland okända människor. Nån gång tog vi tåget tillbaka till Floda och vaknade där nån gång vid tolv och åt pizza till frukost!