Bulgarien

Har det verkligen superduper najs!


Kategori:

Riga II

Kategori:

Riga

I går kom jag hem från en mycket trevlig vistelse i Riga med famlijen. Vi bodde på ett fint hotell mitt i stan och hade nära till det mesta vilket var bra eftersom pappa (kryckmongot) haltade runt på kryckor. Jag har inte fotat speciellt mycket men mer bilder kommer innom snart framtid.
Kategori:

Juli

Det är sommar och jag är dålig på att blogga. Jag hänger mest på stranden, går på skogspromenader, läser och umgås med Niklas.
Imorse väckte pappa och Annika mig för att ta en springtur i skogen. Jätte skönt att göra det innan frukosten och sen äta köttbulle macka och fruktsallad.
På tisdag åker vi till Stockholm för att ta båten till Lettland, Riga. Där stannar vi tills på Lördag. Efter det har jag och Elin två dagar på oss att packa om väskan för solsemster i Bulgarien med Mor och Bosse. Mycket resande på gång och jag älskar det, äventyr är det bästa som finns!

Lite kattfoton

Efter frukosten följde Linus med oss på skogspromenad. Att gå på skogpromenad när det är 27 grader i skuggan och har päls så är man väldig trött när man kommer hem. Nu kommer han säker sova restan av dagen. Fina Linus!


Världens bästa frukost!

I går kväll plockade jag, Elin och pappa massor av kantareller som vi stekte till frukos i morse. Det finns inget godare egen plockade kantareller (från vår skog) på en skogaholmslimpa med lite egen odlad lök på. Till de ska man dricka vanligt lipton te. Mums!


Naturfotografen Helena

fast nej. I går kväll var jag ute och gick med far ute i skogen med hopp om att hitta ett djur att fota. Det gick inget vidare, att smyga är inte riktigt min grej. Det bor en räv ganska nära vårt hus men han var inte hemma. Tur de kanske för jag hade inte velat bli uppäten av en sådan. När jag hade gett upp och började fota blommor? istället kom det ett rådjur springades på åkern. Det sprang för fort och var för långt bort men jag fick med det på bild i alla fall woho!