28 mars

Göteborg har varit så himla bäst idag! Jag vaknade tidigt och hade lyxfrukost i sängen. Tog spåris till Stigbergstorget för att öppna glasscafét där jag har jobbat sedan en vecka tillbaka. Idag var första dagen jag skulle jobba helt själv och jag var så nervös för att larma av och göra rätt med kassan och allt sånt men det gick prima! ..tills jag hade hundramiljoner kunder samtidigt och kassan började pipa och lysa error. Ville dö och hade mer panik än när jag skulle skicka bilder till Aftonbladet första gången. Märkte till slut att det var kvittoapparaten som saknade papper. 

Efter jobbet fick jag sällskap av Niclas för att reka inför morgondagens bröllop som jag ska plåta. Vi gick hela vägen från Stigebergstorget till Nya varvet i Majorna (utan jacka!!!) Det var så jäklans fint där och jag är ganska så peppad inför morgondagens bröllopsfotografering.

 
 
 

16 mars

Det senaste halvåret har jag plåtat ganska många konsertuppdrag och när jag har skickat iväg nästa faktura kommer jag kunna köpa ett nytt kamerahus! Min snart tre år gamla mark II börjar kännas sliten och seg. Dessutom ska det bli skönt att kunna ha med två hus för att slippa byta objektiv när man plåtar. Står i valet mellan en 5D mark III eller en 6D.
Tycker fortfarande det är lite konstigt att det går att tjäna pengar på något som är så himla kul. 
 

5 mars

I lördags träffade vi Erik Wickström och Oskar svärd för korta intervjuer innan en presskonferens. Erik slutade på en 25e plats och Oskar på 9e plats i söndagens Vasalopp.

 
 

Jörgen och Anders Aukland

I torsdags träffade vi Jörgen och Anders Aukland i Sälen för en intervju. Vi skulle egntligen ha prata med båda samtidigt men Andres kände sig lite sjuk och ville inte riskera att smitta någon i teamet, så det fick bli var för sig och snabba bilder utomhus tillsammans. Jag kände mig stressad, hade idépanik och tycker att det flesta bilder blev alldeles för uppställda.