sommarlov

Världens gosigatse misse väckte mig vid nio i morse. Sen gick jag i bikini och hämtade posten. Det är så varmt och härligt. Nu ska jag läsa ut en bok jag började på igår ute i solen.


Midsommar

Midsommar spenderades i år ute på landet i bohuslän med blommiga kläningar, kransar i håret, midsommarstång, god mat, snapps och logdans!YES!!

Efter all slit och väntan känns det här så sinnes sjukt bra!!

Kategori:

SIMPLE PLAN - GET YOUR HEART ON

Idag släpper mitt älskade simple plan nytt album. Skivan är jätte fin och den har varit värd att vänta på i tre år. Så himla bra att dom har gått tillbaka till sin gamla (no pads, no helmets just balls) stil. Till skillnad från den förra skivan "simple plan" är "get your herat on" så mycket mer simple plan för mig.
Bästa låten är helt klart "this song saved my life" den är så fin så man vill gråta när man hör den. Den kommer bli nya "perfect" på konserterna tror jag. Sämsta låten tycker jag är den första singeln "jet lag". Den är lite för mycet dansband för min smak. Vad hände där? Men efter att ha lyssnat några gånger pltasar den på skivan fast den är lite för dansbandig. Det finns många uptempo låtar med vilket jag tycer är jätte bra för det är de sp är bäst på. Längtar gansa så asmycket på att dom ska komma hit så jag får höra allt live!

För att lyssna på skivan gratis kan ni gå in här.

Kategori:

Dag 1 Metaltown 2011

Publikrekord = kaos. Har aldrig varit med om så mycket folk! Fick stå i kö till bussen till festivalområdet i hundra timmar och kom försent till mitt arbetspass vid greenroom. Det gjorde att dom fick skicka dit någon annan och då fick jag jobba som vakt istället vilket sög!! Fick åka fyrhjuling långt åt helvete ut i skogen för att sitta vid en bro och vakta. Skulle egentligen ha suttit där till klockan ett på natten men efter två timmar blev jag avbytt och fick åak därifrån vilket var himla tur. Sen stog jag två timmar i kö för att få en pytteliten pizza, inte OK.
Idag orkar jag inte åka in och trängas och stå i köer med 25 tusen andra i spöregn. Metaltown ute i skogen suger!Kategori:

Tsarevo - Bulgarien

Igår bokade mammie en resa till Bulgarien vecka 29. Så om lite drygt en månad sitter vi på planet till sol och turkost vatten. Att resan är bokad med all inclusive gör ju det inte sämre precis. Fysjutton vad jag längtar!Bilder lånade från; fritidsresor.se
Kategori:

West coast riot 2011

Festivalsommaren är äntligen igång! För fjärde året i rad jobbar jag och Niklas på West coast riot och Metaltown. Men denna gång är det inte på bananpiren vilket är nytt för i år. Dom har flyttat festivalområdet till en galoppbana i Torslanda och för att ta sig ut dit måste man åka buss en halv timme från Heden. Ganska så jobbigt om man jämför med de andra åren då man bara kunnat gå över bron och varit framme. Men nu när dom har flyttat har dom också kunat göra området större och fixa en camping som har varit omöjligt förut.

Ingen av oss hade något jobbpass igår så vi kunde se dom band vi ville se dock var det bara Sum 41 och All time low jag ville se. Sum 41 gjorde mig lite besviken och det var inte alls sånt drag som jag trodde att det skulle vara i publiken. All time low började inte förens klockan 00.15 så jag orkade inte vara kvar för att vänta på att dom skulle börja spela. Kanske ångrar det lite nu men det kommer säkert fler chanser att se dom.

Idag spöregnar det ute och jag ska snart åka in till Metaltown för att jobba. Har logepass från 17.00-01.00 idag aslångt men jag tror att det kan bli kul. Idag spelar System of a down på den största scenen som inte var klar igår och det vill man inte missa, tror att det kan bli en sjuk show!

Kategori:

om en vecka!

För Emelie har tagit studenten!


Kategori:

Världsrekord!


behind the scenes

Såhär såg det ut i skogen (2 meter från vårt hus) igår.
Vi blev knottangripna och hade en hemmgjord refelxskärm av folie.
Kategori:

Kreaktiva systrar

..och så råkade vi hamna på blogg.se framsida!
Här hittar ni elins blogg

Linn

Min syster Elin går första året på stylistlinjen och hade en uppgift som hon ville att jag skulle plåta. Lite såhär blev det;

Modell; Linn Ericsson
Fotograf; Helena Berg
Make up; Elin Berg
Kategori:

Håkan Hellström 4/6 2011

Jag, Branka och 20 000 till såg Håkan Hellström igår på slottskogsvallen. Insläppet var klockan 18.00 och vi var där ungefär en timme innan men lyckades ta oss längst fram i alla fall. Klockan 20.00 skulle håkan stå på scenen men var 45 minuter sen. Vi stog alltså och väntade i tre timmar i stekande sol på att konserten skulle börja. Det var svettigt, trångt, jobbigt att andas men värt varenda sekund. När Håkan väl klev på scenen var det fest i två timmar och en kvart. Precis som jag hade förväntat mig, helt fantastiskt!
(Lånade Elins G12:a, dum som jag är plåtade jag jpg hela kvällen)
Kategori:

Känn ingen sorg för mig i göteborg

Beställde nyss biljetter till Håkan som idag spelar på slottskogsvallen.
Det är äntligen sommar och det kommer bli en fantastisk kväll.

Kategori:

nu;

skolavslutning
Kategori: