När man inte kan laga det längre

Att göra slut börjar lite som ett myggbett.
Man ser aldrig myggan men när man upptäcker bettet så intalar man sig själv att det trots allt är sommar – det har alltid varit sommar – och därför måste det rimligtvis också finnas myggor. 
Men det kliar, och bettet växer och man kanske ligger på en filt i gräset bredvid varandra ändå och märker inte att det växer som en satans tumör och snart är myggbetten över hela kroppen, och det kliar det kliar som helvete men det är ju bra det ska ju vara bra det har alltid varit bra.

Men när man en dag kommer hem från en semester och man kysser inte honom det första man gör när man kommer hem – nej man säger istället ”men kan du flytta på dig” och så går man till sovrummet och packar upp väskan och han står bredvid. Tålmodigt, väntar på att väskan ska bli uppackad så man kan lägga sig i sängen och pussas tills det blir morgon. 
Då är tumörerna överallt och runt omkring. Man ser dem inte. Man sminkar över dem och ler fast det är bara ett på låtsas. 
Det är redan försent.

 

 

Webbtv

Jag och en reporter åkte och gjorde världesn mysigaste webbtv i förmiddags om stulna katter som kommit hem igen. Hade ungefär en kvart på mig att klippa ihop det men gör inte så mycket för katterna var såå himla söta!
 
 
 

Sommartorsdag

 
 
 
 
 
 

27 Juni

Första dagen på sommarvicket och jag ska få plåta konserter hela kvällen. Perfekt start! (och kanske lite plåster på såren då jag egentligen skulle ha åkt till peace and love idag). Det är Looptroop Rockers och State of Drama som spelar. Första låten på State of Drama ska jag få plåta från scenen dessutom. Är så pepp och älskar mitt jobb!
 
State of Drama i deras replokal i Stockholm från i vintras
Looptroop Rockers på Way out west 2012
 

Date

Hängde med ett dansband på turné i höstas. Kom på att jag inte har visat några bilder här. Har cirka hundramiljoner bilder och det här är några av dom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hisingen

18 kvm och egentligen alldeles för hög hyra men jag vill ungefär aldrig flytta här ifrån. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 juni

Jag börjar egentligen mitt sommarvik på torsdag men de behövde en kvällsfotograf idag så jag fick hoppa in. Det är så himla lugnt på redaktionen och verkar inte hända så värst mycket i Borås ikväll vilket är ganska så tråkigt. Har kollat i arkivet och här är lite klipp från Maj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvalificerad Yrkeshögskoleexamen

För sex årsedan när jag började gymnasiet hade jag en dröm att bli fotograf och idag fick jag mitt examensbevis där det står att jag är en kvalificerad yrkesfotograf, det känns helt sjukt bra och jag är så nöjd med mitt yrkesval! Under dessa två åren på yrkeshögskolan har jag startat mitt eget företag, fått publicera mina bilder i några utav sveriges största tidningar, åkt med ett dansband på turné och haft världens bästa praktik på Borås tidning. Det känns så otroligt skönt att äntligen vara klar med skolan och att jag den 27 juni börjar jobba som riktig fotograf på Borås tidning. Jag firar ikväll genom att plåta en konsert för Aftonbladet!