vatten


bilden är oredigerad.
Kategori:

Skogen i Viebäck

Kategori:

Boda Borg och Vetlanda

Det har varit en spännande dag ute i smålands byar. Dagen började i Boda borg, ett ställe som ungefär är som fångarna på fortet med olika rum som man ska lösa saker i, jätte roligt!
  Efter det bar de av till Vetlanda där vi hade Streetfotografering och fick shoppa. Jag köpte en jätte fin kalender! Nu ska vi snart hitta på någonting att göra här ute i skogen.


Kategori:

Bevis


Foto: Evelina
Kategori:

Fotoklassen vinner allt

Idag har jag:
Sjungt "klappa händerna när du är riktigt glad"
Vunnit en klasskamp
Spelat fotboll och vunnit
Badat med kläderna på i en iskall sjö
Varit på roadtrip till nässjö
Tagit fel smörpaket i kylskåpet

Detta är den snyggaste och bästa klassen på hela skolan!

Bilden är tagen av någon jag inte kommer ihåg vad han heter.

Kategori:

Så här ser det ut del 1

Mitt fönster och min fina utsikt!


Det finns ingen hiss men massor av trappor och jag kommer få benmuskler!

Tv rummet där vi snart ska kolla på fångarna på fortet!


Kategori:

Jag lever!!

Nu har vaktmästaren äntlign fått igång internet! Fast det stängs av varje kväll klockan 23.00 för då ska man sova, jätte konstigt och väldigt iriternade!!

Men annars har jag det bra, alla är väldigt trevliga och vi kommer jätte bra överens. Idag hade vi upprop i "logen" som är en jätte stor ladugård typ. Dem sjung massa sånger till gud och bad, men som tur är, är inte alla i min foto klass jätte kristana, nästan ingen faktiskt!

För en stund sen var jag och några tjejer ute i skogen och plockade kantareller (det finns inte så mycket annat att göra) som vi ska rensa nu till Fångaran på fortet som börjar om 40 minuter. Vi skippar andakten och gör det här i stället.

Jag bor i Grankulla som vi har döpt om till Slottet haha. Mitt rum ligger vid fönstret längst upp till vänster. Det är ganska litet och duchen ligger i koridoren som jag delar med tre tjejer men jag trivs!


Kategori:

Min kamerautrustningJag fotar med min Canon EOS 400D som jag köpte 2007 efter att ha jobbat hela sommaren. Då köpte jag den för ca 8000 kr men idag tror jag att den inte är värd mer än 4000 kr. Efter tre år med min kära kamera känner jag att den inte riktigt hänger med längre så jag håller på att sparar till en Canon EOS 7D.

O b j e k t i v :
Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 (kit objektiv)
Canon EF 50 mm f/1.8
Tamron AF 70-300/4,0-5,6 Di Macro
Tamron AF 55-200/4-5,6 Di II Macro

T i l l b e h ö r :
Batterigrepp BG-E3
Remote controller RC-1
Stativ
Refexskärm (Silver/guld)
CF kort 4 GB *2
CF Kort 2 GB
Kategori:

Elin Berg

Igår var jag och Elin ute på en liten fototur! Jag skulle försöka att fota mitt självporträtt inför skolstarten och en header till Elins blivande blogg. Inget av det blev speciellt bra, så vi ska försöka en gång till idag.

Idag är det tre dagar kvar tills jag flyttar!! Jag måste nog börja packa ner alla mina grejer..C a n o n   E O S   4 0 0 D   +   C a n o n   5 0   m m   f / 1 . 8 

Starbucks i Wien

För 32 dagar sedan befann jag mig i Wien och drack is-smothi på starbucks! Det hade varit skönt och man kunde vrida tillbaka tiden lite.

Nu ska jag ut och jobba. Rensa ogräs och klippa en häck, usch vad tråkigt!Kategori:

Mjörn

Mammie och jag bestämde oss för att cykla ner till mjörn. Vi tog på oss massa kläder för set såg himla kallt ut. Men det var de inte, det var jätte varmt och jag önskar att jag hade tagit med mig badkläder!

På vägen hem blev vi invaderade av knott och flugor. Då önskade jag att jag hade haft med mig mitt cyklop!

UNDER YTAN

När vi åkte till kroatien i sommaras hade jag med mig en engångs undervattenskamera! Idag har jag varit och hämtat bilderna. Det är inte världens bästa kvalitet precis men det gör ingenting, jag tycker det blir fräckt ändå!

Idag har jag också hunnit med ett besök på biblioteket och letat stependium i deras stora stipendiumbok. Nu ska jag bara instalera word så jag kan börja skriva och skicka in ansökningar.

Fick mail från Liseberg angående att fota The Ark, det gick tyvär inte. Men den 3 september är jag välkommen att fota Hästpojken och Kristian Antilla. Om jag kan ta mig från skola då ska jag självklart plåta dem då!

 Kategori:

RIX FM FESTIVAL 2010 (2)

Tjejerna längst fram skrek sönder mina öron när dessa artister klev på scenen.

Del 2
Darin
Ola
EMD


Bilderna är tagna av mig och får ej kopieras utan min tillåtelse.
Kategori:

RIX FM FESTIVAL 2010

Del 1
Love generation
Erik Hassle
Erik Grönvall
Broken Doors
Bilderna är tagna av mig och får ej kopieras utan min tillåtelse.
Kategori:

BULLET, KULTURKALSET 13/8 2010

Hjälp, tinnitus!

Kategori:

CRASHDIET, KULTURKALSET 13/8 2010Kategori:

TEDDYBEARS, KULTURKALASET 12/8 2010

Himmlen öppnade sig när Teddybears gick upp på scenen och det öste ner hela konserten. Synd. Det blev inte många bra bilder och kameran var pisseblöt när jag kom hem. Men Teddybears var lika bra live som jag trodde att dem skulle vara.

Bästa live shown ever!

Kategori:

OSKAR LINNROS, KULTURKALASET 12/8

En mysig spelning på Storans parkering!
Bilderna är tagna av mig och får ej kopieras utan min tllåtelse.
Kategori:

TORSDAG

Idag ska detta hinnas med:
18.00 Storan - Oskar Linnros
20.00 Götaplatsen - Amanda Jenssen
21.45 Götaplatsen - Teddybears

ååh, jag är så taggad för teddybears!!! Det kommer helt säker bli grymt och att jag dessutom får fota är sjukt najs.

Kategori:

HARDCORE SUPERSTAR, KULTURKALSET 12/8 2010

Precis innan Hardcore superstar skulle inta scenen började det ösregna, så typiskt! Vi fotografer fick inte fota den första låten för då hade vi blivit grillade. Det gjorde att vi blev ännu senare till Kapten röd.

Hcs hade samma show som vanligt typ. Eld som sprutar och en sångare som springer runt på scenen och gör konstiga saker. Men det är roligare att fota när det händer saker!


Bilden är tagen av mig och får ej kopieras utan min tillåtelse.
Kategori:

KAPTEN RÖD, KULTURKALSET 12/8 2010

Jag och Niklas hade 5 min på oss att springa ner till Storan från Götaplatsen för att kunna fota Kapten röd. Vi hann precis, men Niklas kamera gick sönder så han kunde inte fota något. Men jag fick i alla fall några bilder, fast det var svårt för Kapten röd stog inte stilla i en sekund.
Bilderna är tagna av mig och får ej kopieras utan min tillåtelse.
Kategori:

GÖTEBORGS BÄSTA VECKA

Nu är minneskorten tömda och batterierna ligger på laddning. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att åka in till stan. Innan jag börjar fota idag ska jag möta upp Lela och Brankis för att ta en fika.

20.30 Götaplatsen - Hard core superstar
22.00 Storan - Kapten Röd

Kategori:

DONKEYBOY, KULTURKALSET 10/8 2010

Bilderna är tagna av mig och får ej kopieras utan min tillåtelse.
TIMO RÄISÄNEN, KULTURKALASET 10/8 2010

Jag hade en bra första dag på kulturkalaset. Det var bra ljus och bra musik, fast det gick inte att fota Jose Gonzales. Han satt längst in på scenen och ville inte visa sig för varken pupliken eller fotograferna, tråkigt!

Men Timo ville visa sig och här är lite av bilderna. Det var mulet ute vilket gjorde att det blev kanon ljus. Jag är mycket nöjd!
Bilderna är tagna av mig och får ej kopieras utan min tillåtelse.

EUROTRIP DEL 3 KROATIEN PULA
Kategori:

PRESS

Nu har jag hämtat fotopasset och imon börjar kulturkalaset, är mycket taggad! Jag har gjort ett schema och ska försöka hinna med så mycket som möjligt.

Imon ska dessa fotas:
18.15 Götaplatsen - Jose Gonzales
20.30 Göta platsen - Timo Räsäinen
22.00 Storan - Donkeyboy

Kategori:

DET SKER KONSTIGA TING

Nu har jag blivit sådär dålig på att blogga igen. Mitt mål var att göra mins ett inlägg om dagen och jag har redan sabbat det haha. Men jag har haft andra saker för mig, som att göra en film! Den blev as bra och jag är riktigt nöjd.

Sen har det hänt massa annat kul. Ackreditering till kulturkalaset blev klart igår, så på måndag kan jag hämta ut mitt presspass! Ska bli så roligt att få fota konserter igen!

Idag blev jag bokad till att fota ett bröllop, herregud! Det är så knäppt att folk gillar mina bilder och vill att jag ska fota en av de största dagarna i deras liv. Jag som aldrig har fotat bröllop, jag kommer säker fucka up de totalt. Men jag har i alla fall till den 10 oktober på mig att öva.

MORMOR

Igår var jag och hälsade på min mormor på sjukhuset. Hon har legat på akuten i en vecka, men ska få komma hem idag.

Min stackars mormor är bild, har diabetes och en tumör i huvudet som läkarna inte får bort. Trots allt detta är hon väldigt glad och positiv vilket är skönt att se.

REMOTE CONTROLLER RC-1

Nu har jag äntligen köpt mig en fjärrutlösare. Den kostar 279 kr på expert men jag prutade och fick den för 249 kr! För jag hade sett att den kostade 249 kr på Ahlsens i Lerum.

I morgon ska jag fota självporträtt som är en läxa jag fått från skolan.

Kategori: