State of drama

När jag var i Stockholm i januari träffade jag och en reporter State of drama i deras replokal för att göra ett jobb till kultur och nöje sidorna. Så himla kul att dom gick direkt till final i helgens melodifestival!

 

22 februari

I onsdags plåtade jag Annika Ekdahl för kulturen. Hon hade vann nordens största textilpris och kommer att ha en utställning i Borås. 

Hela Helgen

Har fotat så himla mycket de senaste veckorna och har hur mycket som helst att visa men har inte riktigt tid att lägga upp det. Här är i alla fall två lite längre reportage från Hela helgen bilagorna. 


 

1 februari

Denna veckan har jag haft två storra jobb som har gått på första sidan. Det första gorde jag förra veckan men publicerades i måndags, det handlar om södra torget och bussarna där. Det andra gjorde jag i tisdags då jag och en reporter var hos polisen och hjälpte dom med en medalj som dom hade hittat som dom trodde var kopplat till ett inbrott. Det bästa med det här jobbet är att det så stor variation och att man gör saker man aldrig skulle ha gjort annars som tex när vi var hos polisen i tisdags fick jag hålla i en guldtacka värd 900 000, det var fräääckt!