Metaltown!

Jag och Niklas är på plats i presstältet (först av alla, vi får bäst platser(golvet lutar som sjutton så man känner sig lite åksjuk)). Första bandet jag ska plåta går på 13.00 på close up stage och heter who torched cinderella. Sen har jag nästa spelning kl 15.00 som är Kobra and the lotus, den spelningen fotar jag för DN vilket är kul då jag inte har fått något publicerat där innan. Första bandet jag plåtar på en av de större scenerna är Kyuss lives! på bloodstage och efter de Lamb of god. 
Ser mycket fram emot denna dag!!

Jag kommer uppdatera på instagram under hela dagen: helenaberg & rockfotonu
 
Kategori:

Timbuktu på Liseberg

Som jag har saknat att plåta utomhuskonserter!! Värdret var super bra och det var bara tio minuter försenat. Mycket folk, nästan lite som på Håkan(fast bara nästan). Timbuktu var mycket bättre nu än när jag fotade honom i vintras på konserthuset. Bilderna blev helt okej trots de dåliga objektivet, saknade dock att kunna zoom ut till 24 mm, blev väldigt mycket närbilder nu.
Kategori:

Konsertdags!

Har inte fotat någon konsert sen Popadelica förra månaden. Ska bli kul att plåta Timbuktu igen och denna gången utomhus på Lisebergs scen som jag tycker är en av de bästa, utomhusljuset gör allt så mycket bättre! Synd dock att jag inte har något 24-70 idag utan jag får köra med mitt urgamla 55-200 med en bländare på typ 3,5-5,6 men jag tro det blir bra med min 5D i alla fall.

Kategori:

Analogt

Har äntligen framkallt och scannat den första rullen från farfars kamera. Så himla kul! Ska hämta den andra som är fotade i Berlin i morgon.
från ett ladugårdsfönster hos pappa