25 maj

Sov behövliga tio timmar i natt efter en lång arbetsvecka. Så himla skönt att äta frukost i sängen med öppen balkongdörr och halvsova lite. Har städat lägenheten och pallade lite syrener från parken. Nu ska jag se klart säsong 3 av gossip girl.


 

 

 
 


 

22 maj

 Lite blandat från April


Göteborgsvarvet II

Jag var såå slut när jag kom hem igår!! Fy tusan vad jobbigt det är att släpa runt på två kameror i 30 gradig hetta när det är folk överallt, men också så himla kul att vara fotograf på sånna här stora evenemang!

 
 
 

Göteborgsvarvet

Idag bevakar jag göteborgsvarvet för Borås tidning och kommer att köra shoot it live till Bt.se under hela dagen. Just nu på min balkong är det +28 grader och jag är inte de minsta avundsjuk på dom 60 000 som ska springa. 

Bo Kjellson

För några veckor sedan fick jag plåta djurparks VD Bo Kjellson inne hos elefanterna.

Fotboll

I söndags plåtade jag min första fotbollsmatch. Elfsborg mötte Mjällby på Borås arena och vann med 2-1. Jag hade med mig två kameror för att kunna ha ett 300 mm på ett enbentsativ stativ och ett 70-200 på axeln. Jag är inte van att jobba med vakren två kameror eller fasta 300 mm så det var mycket att hålla koll på och jag kände mig sjukt klumpig men det är förhoppningsvis en övningssak. Det var också ganska svårt att veta vart man skulle stå, kändes som jag var på fel ställe vid dom viktiga händelserna och inte riktigt var så beredd som jag kanske borde ha varit. Men hur som så vart det verkligen jätte roligt och jag ser fram emot att plåta mer fotboll!