Edda Magnason

Under way out west träffade jag och en reporter skådespelaren Edda Magnason som spelar huvudrollen i Monica Z. Vi hade 30 min för intervju + foto. Precis innan hade vi haft en annan intervju på andra sidan området som drog ut på tiden lite, för att spara tid tänkte vi att vi skulle kunna gå in bakvägen vid presshuset (som man hade kunnat dagen innan) men det tyckte inte vaken som stog där. Då hade vi kanske 3 min kvar tills vi skulle få tid med Edda och han tyckte att vi skulle gå hela vägen tillbaka till Linneplatsen för att gå igenom hela festivalområdet för att komma till precis samma ställe fast innanför grindarna. Världens sämsta bemötande men vi lyckades faktiskt ta oss in tillslut men det är tråkigt att man som press ofta blir behandlad just sådär.
 
 
 
 

28 augusti

För snart tre årsedan i fotodiket strax innan en Håkan Hellström konsert på LIseberg träffade jag Nora första gången och sen dess har hon varit bästa fotokompisen i Göteborg! Om några dagar flyttar hon till Sundsvall i tre år för att bli bildjournalist. Igår gjorde vi en pannkakstårta och hade ett litet hejdåkalas på min balkong. 
 

27 augusti och vill ha en lägenhet att hyra!

Det sämsta med Göteborg är att det inte finns några lägenheter att hyra! Om fyra dagar blir jag bostadslös och måste flyttat tillbaka till mina föräldrar i Gråbo. Det känns inte allt för roligt när man snart i ett år har bott hemmifrån och klarat sig själv. Hade så himla gärna velat ha ett förstahandskontrakt eller kunna bo på ett ställe i mer än några månader men tyvärr verkar det helt omöjligt (om man inte har rätt kontakter eller har stått i kö på boplats i 10 år) i den här staden. 
 
Alla tips om lägenher som hyrs ut i Göteborg tas väldigt gärna emot!
 

25 augusti

Som unga kallades de "bröderna vem ", så lika var de. Igår hade Evert och Evald Johansson födelsedagsfirande med öppethus- tvillinggrabbarna fyllde 90 år.
 

24 augusti

Jobbar på tidningen i helgen och har haft en himla stressig för och eftermiddag. Började dagen med att åka långt ner mot Svenljunga för att hälsa på ett estetsikt kollo, direkt efter det (med ett stopp på 5 min på redaktionen) åkte vi vidare till ett tvillingpar som fyllde 90 år, därefter hade jag två jobb inbokade samtidigt kl 14 varav ett var långt in i skogen där det var en orienteringstävling, snabbt som tusan efter det åkte jag tillbaka in till Borås för att plåta en rugbymatch. Var så sinnessjukt hungrig när jag äntligen kom tillbaka till redaktionen och slängde i mig en kycklingrulle på max 10 min.. Nu på kvällen har det inte hänt någonting alls så jag har hunnit redigera alla bilder i lugn och ro och nu väntar jag mest på att klockan ska slå 22 så jag kan ta bussen hem. Men verkligen kul att komma igång igen efter nästa två veckors uppehåll.
 
The sounds från Uport festivalen för några veckor sedan
 
 
 

Jeep-safari i turkiska berg

Önskar att jag hade fotat mer men jag var mest upptagen med att försöka överleva. 
 
Kategori:
Taggar: berg turkiet

4 augusti

Har jobbat min sista vecka för BT för i sommar (förutom några dagar på way out west nästa vecka). Har jobbat sju dagar i rad och nu i helgen har jag snart jobbat 28 timmar. Hade aldrig klarat av det om det inte hade varit så himla himla roligt. Är glad att jag har fått jobba med foto hela sommaren, har insett att det faktiskt går om man vill! Har massor att visa men allt har inte blivit publicerat än, men här är en liten del av vad jag har gjort denna veckan.