Vår i Vie

Grankulla tre

Jag sitter i mitt fina rum högst upp i slottet och dricker te ur min nya favorit mugg från London som jag har fått av Olivia. Det suger ganska så asmycket att jag bara har en månad kvar här. Viebäck är himlans bra på våren!! Att flytta hem igen känns inte alls kul.
Idag har det redigerats bilder hela dagen (eller a typ) och väntats på brev. Vi som sökt vidare är ganska nerviga när posten kommer, får man brev har man gått vidare till inntervjuv förhoppningsvis. Jag och Paulina har åkt lite båt på ögat också. Vi tog en paus från datorerna och gick ut i det fina vädret för att ro lite. Pollan var bäst på att ro!
I eftermidags hjälpe Olivia mig att tvätta och rensa ur min garderob. Det jag inte ville ha längre tog vi vara på och klippte nya plagg av. Miljö vänligt och bra!
Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska se den nya Harry P filmen eller fortsätta på säsong två av Oc. Ett väldigt bra problem faktiskt, för vad jag än väljer kommer jag somna till något jag tycker om.
natti

en fin dam

Kategori:

nej, låt det va som i en film

Kategori:

Satan i gatan

Idag har denna nya skiva spelats hela dagen i datorsalen, himla bra!

Littele Marbles

Fotograf; Helena Berg
Kategori:

Starbucks

I Budapest kan man hyra en cykel och cykla till starbucks
Kategori:

Hej

Jag ville bara tacka för alla fina kommentarer och hälsa mina nya läsare välkomna!

Casa de la musica

En eftermiddag i Budapest
Kategori:

Årets första dopp!

Badkrukan pollan är det som har tagit bilderna

På tåget till Szentandre

Kategori:

igår

Elin och pontus satte upp och invigde studsmattan medans jag solade med mina kissemissar

Att packa

Jag har en del att göra innan jag åker och varje gång undrar jag varför jag inte börjar packa eller städa i tid men förmodligen för att det är så jäklans tråkigt.

Småland

Tågbiljetten är bokad och imorgon far jag hem till Vie en sista gång. Så hilmans sorlgit att det snart är slut.
I morgon har jag en inplanerad sleepover hos Olivia och det ska bli asmysigt nu när vi snart inte har setts på en månad! Jag ser dock inte fram emot morgondagens tågresa för jag har så sjukt mycket grejer som ska med vilket blir så trångt och bökigt på tåget men det är inga byten som tur är!

Låååångfredagen

Min kortläsare är sönder och med 1D tar det typ 2 timmar att lägga in ett fullt minneskort på datorn. Därför tänker jag vänta till jag kommer till Vie med att lägga in bilder.
Men jag kan berätta en annan grej. Min pappa sågade sig i benet med motorsågen förut när han tog ner träd på grannens tomt. Han fick åka till sjukhuset och sy. Nu vill han att jag ska gå och lämna hela byxor till honom så han kan fortsätta att såga eftersom att det blev hål i dom gamla...
Annars händer det inte så mycket här.

Skärtorsdag

Tjuvstartade påsken med mamma, elin och pontus.
Och jag har på mig min nya blommiga sommarklänning.

som jag saknar denna stad

fina fina budapest
Kategori:

majo

Fikade med Cissi och Brankis i stan igår. Sen satt vi vid operan och pratde tills solen gick ner. Mysigt.

Miss Li

Jag blandade ihop lite datum och så men igår fotade jag min "testkonsert" för festivalphoto. Det gick ganska så bra med tanke på att jag inte har fotat en konsert på väldigt länge. Igår hann jag ladda upp fyra bilder på hemsidan som ni kan se här men nu när jag ska ladda upp resten går det inte riktigt som jag vill. Men när jag fått ordning på det kommer det upp fler bilder!


Miss Li
Fotograf Helena Berg
Kategori:

Pigeons

Här är en snabb titt på  ett av mina reportage från Budapest! Det handlar om en man i Pomazs som har 70 duvor på sin vind som han har haft sen han var tio år. Ni får se mer sen när det är klart.
Kategori:

Pomazs

Kategori:

MetróKategori:

Something to die for

För två veckor sedan släppte The sounds en ny skiva och jag har missat det totalt. Fick en positiv översakning när jag gick in på deras spotify sida igår. Jag älskar när mina favorit band släpper nytt, speciellt när det är bra! Har lyssnat igenom den några gånger nu och än så länge är mina favoriter "something to die for", "better of dead" och "the no no song"

Konsertfotografering

På onsdag ska jag äntligen få plåta en konsert igen, sist var i somras på kulturkalaset och det är alldeles för längesen. Jag ska fota Miss Li på brewhouse som en "test-konsert" för festivalphoto. Om det går bra ska jag börja fota konserter för dom vilket är hur kul som helst. Så håll tummarna för mig på onsdag om det går vägen blir det även Håkan Hellström och Sick of it all nästa vecka.

fotograf: Helena Berg (gamal bild och gamal redigering)

Kategori:

I am from sweden

om sex och en halv timme lämnar vi casa de la musica och beger oss till flygplatsen. Skit sorligt jag kommer sakna världens bästa Budapest! Men jag är helt säker på att jag någon dag kommer komma tillbaka hit. Något jag också kommer att sakna är att ha Brankis vid min sida dygnet runt(även om vi hatar varandra vissa stunder). Helt sjukt mycket har vi hunnit med på bara elva dagar och jag tror inte resan hade kunnat bli bättre än såhär.
När jag kommer hem har jag cirka tre tusen bilder/filmer att titta igenom och redigera. Ganska så as mycket!


En trött Brankis efter en av de sjukaste nätterna i mitt liv...
Kategori:

Can't Keep My Hands Off You

I tre år har jag väntat på denna låten!
Simple plan är tillbaka och jag älskar det!

om jag var häst skulle jag vilja bo härKategori:

Ecseri street market
Kategori:

sommar!

Jag är bränd, asbränd! Dagen har spenderats på margaretaön som ligger mitt i mellan Buda och Pest. Där hyrde vi en golfbil (hur coolt är inte det?) som jag har filmat och fotat ifrån.
Efter det tog vi en runda på stan och jag fyndade en sommarklänning som jag ska dansa i ikväll. Vi ska träffa och hans kompisar dom kommer från  och ska lära oss , herregud.
Imorgon ska vi ta tåget och hoppa av när vi känner för det.
alla bilder är tagna med canon g12
Kategori:

instant

Fotade en konsert för en killes myspace. Det var på världens coolsate ställe men mer om det senare är trött och vill sova nu!

Kategori:

szantendre

Idag har vi gjort så himlans mycket att jag inte orkar skriva ett ord om det. Men här är en fulsnygg bild från när jag och brankis klättrade i berg.
Kategori:

Att bestiga ett berg.....

Vi vandrade och vandrade och vandrade och vandrade och vandrade i en timme i 27 graders hetta utan midjeväska och fotriktiga skor...men upp kom vi!

Kategori:

2 april 2011

Det funkar att ladda upp bilder fast det är segt, men här är i alla fall tre bilder.


Kategori: