vårt kök

Det var så himla äckligt när vi flyttade in men efter en veckas städning kändes det helt okej. Nu har vi fått in vår egna grejer och kan äntligen använda köket utan att dö av någon slags förgiftning. 

Vi har en palm som får massa vatten mest hela tiden av min sambo. Men eftersom vi bara äger en blomma måste den skötas extra bra!

Ikea stolar för 35 kr/st och en matta som Annika har vävt.

och ibland ser det ut såhär;


 
 

 

A day in the world

Började med att gå till tvättstugan vid 07.00 och de kanske är de sämsta sättet man kan börja en dag på. Som tur var hade jag och Nora planerat att vi skulle gå till världskulturmuseumet på eftermidagen. 
 
Tycker fortfarande det är helt fantastiskt att kunna ta spårvagnen och vara framme hur snabbt som helst. 
På världskultur museet skulle vi se utställningen "A day in the world". Utställningen är ett projekt där fotografer över hela världen (både amatörer och yrkesfotografer) uppmanades till att fota sin vardag den 15 maj 2012. Himla fint och den hänger tills den 26 maj 2013, gå dit vettja!

Sen gick vi till Unviverseum som press och kollade på fina djur. Mycket bra fredagsnöje!
 
 

22.43

För snart två veckor sedan flyttade jag och Branka ihop och blev sambos. Vi delar en etta på 30 kvm på hösvädersgatan. Det är 108 steg till spårvagnen och det tar 12 min in till stan. Det är så himla fint att äntligen få ha ett eget hem och dessutom dela de med en bästa vän.