Vasaloppet 2014

Började dagen igår med att gå upp kl 05 för att åka till BT och hämta utrustning plus bil. Åkte tillbaka till Göteborg för att plocka upp Li och sen började vår färd mot Mora. Vi hade ett jobb inbokat i Sälen kl 18 och innan dess skulle vi göra ett knäck om vallning vid Vasalopps-starten. Bilderna vid första jobbet blev helt okej men webbtvn jag försökte mig på att göra blev katastrof, micen ville liksom inte alls och ljudet blev så fruktansvärt dåligt. 
Efter vallningen skyndade vi oss upp på fjället för att träffa bröderna Aukland, samtidigt som vi försökte få iväg lite bilder och text på parkeringen utanför. (Det glamorösa livet som fotograf)
När vi var klara med det reportaget var vi så hungriga att man ville dö och stressade pga deadline. Vi fick två platser i baren på Olerys där vi satt med våra datorer medans vi åt cecarsallad på rekordtid.
Klockan tio åkte vi från Sälen tilll Mora för att försöka hitta lägenheten vi skulle sova i. Det tog oss två timmar att hitta och påvägen hann vi fastna i en snödriva, nästa köra på tre rådjur och en älg. När vi var framme vid lägenheten rediigerade jag min skitfilm och sen var det otroligt skönt att lägga sig.
Såhär blev det i dagen tidning;
 

23 februari

Den senaste veckan har jag plåtat två konserter, Agnes på trädgårn i torsdags och Laleh på scandinavium igår. Har haft ett jäklans bra flyt och fått sålt sju bilder sammanlagt. På Agnes hade jag uppdrag från GP, DN och Aftonbladet och det brukar alltid vara lite småklurigt och nervöst, men jag var helt lugn och fick iväg alla bilder snabbt och lätt utan krångel. Kände mig nöjd när jag gick där ifrån, för ett år sen hade det varit tvärt om. 
 
På Laleh fotade jag för BT fast genom Rockfoto. Fick tillbaka ett mejl från Nattchefen där han skrev att han tycke bilderna var asabra, himla peppande! Såhär blev det i dagens tidning.
 
Tänkte även berätta att jag har fått ett jätteroligt uppdrag nästa vecka. På torsdag åker jag och sportreporten Li till Mora för att bevaka Vasaloppet för BT. Ska bli såååå kul!!