Vasaloppet 2014

Började dagen igår med att gå upp kl 05 för att åka till BT och hämta utrustning plus bil. Åkte tillbaka till Göteborg för att plocka upp Li och sen började vår färd mot Mora. Vi hade ett jobb inbokat i Sälen kl 18 och innan dess skulle vi göra ett knäck om vallning vid Vasalopps-starten. Bilderna vid första jobbet blev helt okej men webbtvn jag försökte mig på att göra blev katastrof, micen ville liksom inte alls och ljudet blev så fruktansvärt dåligt. 
Efter vallningen skyndade vi oss upp på fjället för att träffa bröderna Aukland, samtidigt som vi försökte få iväg lite bilder och text på parkeringen utanför. (Det glamorösa livet som fotograf)
När vi var klara med det reportaget var vi så hungriga att man ville dö och stressade pga deadline. Vi fick två platser i baren på Olerys där vi satt med våra datorer medans vi åt cecarsallad på rekordtid.
Klockan tio åkte vi från Sälen tilll Mora för att försöka hitta lägenheten vi skulle sova i. Det tog oss två timmar att hitta och påvägen hann vi fastna i en snödriva, nästa köra på tre rådjur och en älg. När vi var framme vid lägenheten rediigerade jag min skitfilm och sen var det otroligt skönt att lägga sig.
Såhär blev det i dagen tidning;